ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Our Services

Η PCenter.gr παρέχει τεχνική υποστήριξη και μηχανογράφηση επιχειρήσεων μικρού και μεσαίου μεγέθους. Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας σας παρέχουν ένα σύνολο υπηρεσιών που θα καλύψει όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας, όσο απαιτητικές κι αν είναι, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της.

Η τεχνική υποστήριξη υπολογιστών για επιχειρήσεις γίνεται με συνέπεια και ταχύτητα. Στην PCenter θα χτίσετε μία προσωπική σχέση με τους τεχνικούς μας για την επίλυση όλων των προβλημάτων σας στο χώρο της τεχνολογίας και του internet.

Τεχνική Υποστήριξη Επιχειρήσεων

Μερικές από τις υπηρεσίες μας είναι οι εξής:

Εγκατάσταση και ρύθμιση λειτουργικών συστημάτων Windows 2000, XP, Vista, Windows Server 2003, Windows Server 2008 ή αναβαθμίσεις λειτουργικών συστημάτων από προηγούμενες εκδόσεις των Windows
Εγκατάσταση, επιδιόρθωση ή αναβάθμιση του δικτύου σας, ενσύρματου ή ασύρματου, και δημιουργία ασφάλειας του ασύρματου δικτύου
Αναβάθμιση και εγκατάσταση περιφερειακών (Hardware)
• Εγκατάσταση και ρύθμιση νέων υπολογιστών
• Ασφάλεια του ασύρματου δικτύου σας
• Επιδιόρθωση προβλημάτων λογισμικού (Software)
• Ανάκτηση διαγραμμένων και χαμένων αρχείων
Αντίγραφα ασφαλείας και μεταφορά αρχείων
Σύνδεση με Internet και δημιουργία Εmail
Απομάκρυνση ιών, dialer, spyware
Απομακρυσμένη Βοήθεια

CALL US NOW

210 57 11 101

H πολυετής εμπειρία των τεχνικών της PCenter, στις υπηρεσίες Εταιρικής Τεχνικής Υποστήριξης υπολογιστών, στο Service ηλεκτρονικών υπολογιστών, στο Service Laptop και περιφερειακών εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση του μικρού ή μεγάλου προβλήματος.

Στην PCenter χρησιμοποιούμε προγράμματα απομακρυσμένης διαχείρισης για να βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας. Με την πρώτη μας επίσκεψη στο χώρο σας, θα μπορούμε κατόπιν αιτήσεως σας, να αναλάβουμε τη διαχείρισης του Η/Υ σας και να τον χρησιμοποιήσουμε εξ' αποστάσεως.
Αυτό γλιτώνει χρόνο και χρήματα απο εσάς και απο εμάς, αλλά ταυτόχρονα σας δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας, καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχετε απάντηση με χαμηλότερη χρέωση, σε καθημερινά ερωτήματα σας.